Είναι από τα πιο παλιά ζαχαροπλαστεία της πρωτεύουσας, καθώς μετρά 104 χρόνια παρουσίας στην ιστορική περιοχή των Εξαρχείων με έτος ίδρυσης το 1915.
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
Η οικογενειακή επιχείρηση με γνώμονα όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα και τον σεβασμό στην παράδοση εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στη ζαχαροπλαστική σκηνή της πόλης.
Η μεγάλη ποικιλία των γλυκών από νοσταλγικές γεύσεις όπως το γαλακτομπούρεκο μέχρι new age απολαύσεις και με σήμα κατατεθέν όλα τα σοκολατοειδή, όπως η μους και η πάστα «ποντικάκι» αλλά και η μηλόπιτα είναι εξαιρετικά και παρασκευάζονται με βούτυρο παραγωγής τους και φρέσκο γάλα από μικρούς κτηνοτρόφους.
Must try το εξαίσιο παγωτό σε πολλές γεύσεις, που φτιάχνεται από φρέσκο αγελαδινό και πρόβειο γάλα.
Info:
Xαριλάου Τρικούπη 82, Εξάρχεια,
Τ. 210 3610092, www.asimakopouloi.com
Δευτ.-Σάβ.
07:00-22:00, Κυρ. 08:00-15:00.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
-
10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σαντορίνη
-
Ακρόπολη: 6 μαγαζιά για να χορτάσεις από την θέα και μόνο! – Γεύση
-
Aggelis Meatworks: Τα πιο ποιοτικά κρέατα στο σπίτι σας – Meat Restaurants
-
Vegano: Τα Φυτικά μπισκότα από τη Βιολάντα! – Γεύση
-
Τα 5+1 καλύτερα γαλακτομπούρεκα της Αθήνας! Το Athensmagazine.gr σας προτείνει – Ζαχαροπλαστεία